Voor reserveringen bel: (0348) 430 340
Bij Bistro Pakhuis kunt terecht voor het beste van twee landen. Zo tref je op de kaart zowel gerechten uit de Franse als uit de Hollandse keuken. Vlees, vis, escargots, er is keuze genoeg. Heeft u speciale wensen met betrekking tot een allergie of wegens een dieet? Geef minimaal een dag van tevoren bij uw reservering uw wensen aan ons door en wij houden er rekening mee.
Ravioloni gevuld met truffel en paddenstoelensaus | € 12,75 |
en romige truffel-champignonsaus | |
Pittige uiensoep | € 9,50 |
met croutons en gegratineerd met oude kaas | |
Carpaccio van ossenhaas | € 15,75 |
met basilicumdressing, Reypenear kaas, pesto rosso en olijven Extra: met eendenlever krullen € 12,50 |
|
Salade met gegratineerde geitenkaas | € 12,25 |
met gebakken spekreepjes, appelstroop, dadels en walnoten | |
Gerookte zalm met gerookte paling uit Koman's rokerij | € 16,75 |
met frisse salade en zoetzuur | |
Wijngaardslakken uit de oven | € 12,50 |
met knoflook en groene kruiden | |
Salade met coquilles en krokante gamba's | € 17,75 |
soja, wakamé en gember | |
Hollandse garnalen | € 17,50 |
cantaloupe meloen, avocado en cocktailsaus |
Gegrilde blacktiger gamba's | € 25,50 |
met groenten in pikante oestersaus en Chinese noedels | |
Twee gebakken sliptongetjes "Meunière" | € 26,50 |
peterselie, citroen en tuinkruiden mayonaisse | |
Gebakken Noordzeetong | € 39,50 |
citroen en tuinkruiden mayonaisse | |
Ierse Tournedos | € 31,50 |
met truffel/champignonsaus | |
Krokant gebakken eendenborst | € 25,50 |
Saus naar keuze: frambozensaus of sojasaus | |
Kalfsbiefstukjes met serranoham | € 26,50 |
met pasta en gorgonzolasaus | |
Schotse Rib-Eye steak | € 34,50 |
met pepersaus | |
Boeuf Bourguignon | € 24,50 |
met spekjes, kleine uitjes en champignons |
Kaasplateau | € 13,50 |
een selectie van 5 soorten kaas met donker brood | |
Chocolademousse | € 10,75 |
van witte en pure mousse en stroop van Pedro Ximenez | |
Vanille-dessert | € 9,75 |
creme brulee met vanilleschuim en vanille-ijs | |
Sorbet | € 9,75 |
met vers fruit en drie soorten ambachtelijk sorbetijs | |
Huisgemaakt warm appeltaartje | € 12,50 |
met amandelspijs en kaneelijs | |
Bitterkoekjesparfait met witte chocolade | € 11,25 |
met schuim van panna cotta en bramen |